breaking news:
belfine Hofleverancier
van Sinterklaas!

Groot nieuws! In onze fabriek in Lokeren kwam een wel heel speciale brief toe. Niemand minder dan de goedheilige man, Sinterklaas, had onze chocolade geproefd en was meteen verkocht. Belfine helpt de Sint nu bij het maken van de heerlijkste chocolade lollies voor ALLE brave kinderen.

Belfine in de Stad van de Sint

Op 12 november is het Dag van de Sint in de stad die naar hem vernoemd is, Sint-Niklaas. Als kersverse hofleverancier vieren we dit met allerlei activiteiten!


Kleurwedstrijd

Samen met onze deelnemende bakkers en verkooppunten organiseert Belfine een fantastische kleurwedstrijd. Wie weet win jij wel één van onze unieke Lollipop-Race Stokpaardjes.

Hoe je aan de Belfine kleurplaat komt en wat je moet doen om een uniek Belfine stokpaardje te winnen kom je te weten via onderstaande link.
Meer info over de Kleurwedstrijd

huis van de Sint

Wanneer de Sint in ons land vertoeft verblijft hij in zijn huis in Sint Niklaas (Stationsstraat 85). Kom van 12 november tot 6 december op bezoek in het huis van de Sint.

Belfine hielp de Sint met het opzetten van zijn Chocolade Atelier. Ontdek hoe onze chocolade lollies tot leven komen. Via deze link vind je meer info over het Huis van de Sint.

Belfine lollipop-race

Op 12 november is het Dag van de Sint in Sint Niklaas. Hierbij organiseert Belfine een ware Lollipop-Race!

We verwachten jullie tussen 13:30 en 16:00 op het Hendrik Heymanplein in Sint Niklaas. Elke racer krijgt een Sint Lolly, een kleurplaat en een leuk aandenken. Vergeet ter plaatse zeker ook niet mee te doen aan de fotowedstrijd!

Via deze link vind je meer info over alle activiteiten in Sint Niklaas op 'Dag van de Sint'.

Interested in our company?


Check our vacancies in Lokeren. Belfine is a brand of family business ChocDecor with customers all over the world. We are always looking for ambitious talents.